Αγαπητοί μας Γονείς και Κηδεμόνες, 

Τα Χριστούγεννα  πλησιάζουν και ήρθε η στιγμή για την καθιερωμένη γιορτή  μας.

Όπως κάθε χρόνο ετοιμάζουμε το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο σχολείο μας , με πολύ αγάπη και πολλές δράσεις προκειμένου να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους.

γιορτη συλλογου χριστουγεννα 2023

Στα πλαίσια αυτά διοργανώνουμε α/ Χριστουγεννιάτικο Bazaar  και β/ συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για οικογένειες του σχολείου μας.

Α/ Τις προσφορές σας σε είδη για το bazaar όπως (στολίδια, διακοσμητικά, γούρια Χριστουγέννων κ.ο.κ.) και ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε μπορείτε να τις προσκομίζεται από Παρασκευή 1/12 ως εξής,

  • Καθημερινά κατά την πρωινή προσέλευση στο σχολείο μας.
  • Τις Πέμπτες   07&14/12  18:00 –20:00.
  • Τις Παρασκευές  08&15/12  16:00-17:00.

Τα είδη θα πρέπει να παραδίδονται σε κάποιο μέλος του συλλόγου μας.

ΒΗ συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνει μόνο την ημέρα της γιορτής.

Ενδεικτικά κάποια από τα είδη που μπορείτε να φέρετε είναι Γάλα εβαπορέ, Δημητριακά, Όσπρια, Ζυμαρικά, καφέ, λάδι, ζάχαρη, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, αλεύρι.

Είδη προσωπικής φροντίδας όπως Σαπούνι, Σαμπουάν, Οδοντόκρεμα, χαρτικά.

Ταυτόχρονα τα παιδιά μας της Ε και ΣΤ από σήμερα έχουν δικό τους Bazaar εντός του σχολείου και πουλάνε τις δικές τους χειροποίητες δημιουργίες, τα έσοδα του οποίου θα δωρίσουν σε  φορέα της επιλογής τους.

Τα Χριστούγεννα είναι ημέρες χαράς και προσφοράς ας προσπαθήσουμε όσοι περισσότεροι μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό.

Αυτό άλλωστε πρεσβεύουν οι Σύλλογοι.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς εθελοντές ,την Διεύθυνση του σχολείου μας και τον Σύλλογο Διδασκόντων που  μας βοηθούν στην υλοποίηση των πρωτοβουλιών μας.